Lekcie

Kurzy / nábory / cvičenia / školenia / workshop

Dátum konania: termín podľa dohody

Počet lekcií: 1 / Dĺžka 1 lekcie: 480 min.


Level:

začiatočník, mierne pokročilý, pokročilý

Veková skupina:

teen 15-18r, dospelí 18+, 35+

Vhodné pre:

muži aj ženy

Počet žiakov (min.-max.):

Min: 1 Max: 10


Popis a špecifikácia:

V tomto kurze sa dozviete všetky relevantné informácie o espresse. Seminár obsahuje techniku prípravy od nastavenia mlynčeka, cez správnu techniku utláčania až po finálnu extrakciu. Počas celého trvania kurzu kladieme dôraz na profesionálnu hygienu pri príprave kávy a obsluhe strojov, ako aj odborný výklad teoretických poznatkov. Tento kurz je najobľúbenejším kurzom v našej inštitúci.

 

Trvanie Kurzu: 1 deň, od 9:00 do 17:00

Certifikát:  Coffee Consulate



Dátum konania: termín podľa dohody

Počet lekcií: 1 / Dĺžka 1 lekcie: 480 min.


Level:

začiatočník, mierne pokročilý, pokročilý

Veková skupina:

teen 15-18r, dospelí 18+, 35+

Vhodné pre:

muži aj ženy

Počet žiakov (min.-max.):

Min: 1 Max: 10


Popis a špecifikácia:

Tento kurz vám ponúkne informácie o mlieku, jeho kvalite, zložení a chuti. Lektor vás naučí správne speniť mlieko, vysvetlí vám podstatu mikropeny, naučí vás pripraviť bezchybné cappuccino a samozrejme ukáže základné techniky latte artu, ktoré si môžete u nás precvičovať.

 

Trvanie Kurzu: 1 deň, od 9:00 do 17:00

Certifikát: Coffee Consulate



Dátum konania: termín podľa dohody

Počet lekcií: 1 / Dĺžka 1 lekcie: 480 min.


Level:

začiatočník, mierne pokročilý, pokročilý

Veková skupina:

teen 15-18r, dospelí 18+, 35+

Vhodné pre:

muži aj ženy

Počet žiakov (min.-max.):

Min: 1 Max: 10


Popis a špecifikácia:

V tomto školení sú zahrnuté informácie o základných pravidlách prípravy a extrakcie kávy, rozdiely v pražení a mletí na jednotlivé druhy prípravy kávy. V praktickej rovine budete sami pripravovať nápoj pomocou jednotlivých techník – french-press, jazzve, percolator, filtračné systémy (walküre, chemex), mokka a mnohé iné.

 

Trvanie Kurzu: 1 deň, od 9:00 do 17:00
Certifikát: Coffee Consulate



Dátum konania: termín podľa dohody

Počet lekcií: 1 / Dĺžka 1 lekcie: 480 min.


Level:

začiatočník, mierne pokročilý, pokročilý

Veková skupina:

teen 15-18r, dospelí 18+, 35+

Vhodné pre:

muži aj ženy

Počet žiakov (min.-max.):

Min: 1 Max: 10


Popis a špecifikácia:

Kurz je založený na informáciách o základných princípoch spájania kávy s inými nápojmi. Seminár ponúka pohľad na klasické drinky, ktorých základnou ingredienciou je káva, ale ponúka možnosť vytvorenia svojho vlastného drinku na základe spájania jednotlivých chutí a jednotlivých metód prípravy kávy. Seminár dáva možnosť vyskúšať si jednotlivé ingrediencie, ako aj jednotlivé druhy prípravy kávy.

 

Trvanie Kurzu: 1 deň, od 9:00 do 17:00
Certifikát: Coffee Consulate



Dátum konania: termín podľa dohody

Počet lekcií: 1 / Dĺžka 1 lekcie: 480 min.


Level:

začiatočník, mierne pokročilý, pokročilý

Veková skupina:

teen 15-18r, dospelí 18+, 35+

Vhodné pre:

muži aj ženy

Počet žiakov (min.-max.):

Min: 1 Max: 10


Popis a špecifikácia:

Kurz vám prinesie informácie o botanickom a geografickom vplyve na chuť kávy, ozrejmí vám fakty o jednotlivých oblastiach pestovania kávovníka,
o možnostiach spracovania kávovníkového zrna, ako aj o jednotlivých druhoch a odrodách kávovníka. V priebehu seminára je samozrejmosťou cupping jednotlivých druhov a odrôd kávovníka.

 

Trvanie Kurzu: 1 deň, od 9:00 do 17:00
Certifikát: Coffee Consulate



Dátum konania: termín podľa dohody

Počet lekcií: 1 / Dĺžka 1 lekcie: 480 min.


Level:

začiatočník, mierne pokročilý, pokročilý

Veková skupina:

teen 15-18r, dospelí 18+, 35+

Vhodné pre:

muži aj ženy

Počet žiakov (min.-max.):

Min: 1 Max: 10


Popis a špecifikácia:

Počas tohto seminára sa dozviete všetko o pôvode kávovníkového zrna, jeho pestovaní, biologickej štruktúre, druhoch kávovníka a o oblastiach, kde sa kávovník pestuje. V praktickej rovine sa naučíte rozoznávať jednotlivé druhy kávovníkového zrna a hodnotiť jeho kvalitu.

 

Trvanie Kurzu: 1 deň, od 9:00 do 17:00
Certifikát: Coffee Consulate



Dátum konania: termín podľa dohody

Počet lekcií: 1 / Dĺžka 1 lekcie: 480 min.


Level:

začiatočník, mierne pokročilý, pokročilý

Veková skupina:

teen 15-18r, dospelí 18+, 35+

Vhodné pre:

muži aj ženy

Počet žiakov (min.-max.):

Min: 1 Max: 10


Popis a špecifikácia:

Seminár poskytuje informácie o botanickom a geografickom vplyve na chuť a arómu kávy a prezentuje základné zásady pri cuppingu. Naučíme vás, ako správne ochutnávať a hodnotiť pripravenú kávu a pomocou praktických cvičení vám ukážeme, ako správne vnímať chuť a arómu kávy.

 

Trvanie Kurzu: 1 deň, od 9:00 do 17:00
Certifikát: Coffee Consulate



Dátum konania: termín podľa dohody

Počet lekcií: 1 / Dĺžka 1 lekcie: 480 min.


Level:

začiatočník, mierne pokročilý, pokročilý

Veková skupina:

teen 15-18r, dospelí 18+, 35+

Vhodné pre:

muži aj ženy

Počet žiakov (min.-max.):

Min: 1 Max: 10


Popis a špecifikácia:

V tomto seminári sa dozviete, čo vlastne cuptasting je, v čom spočíva jeho zmysel a ako prebieha. Cuptasting je náročnou technikou, no na základe našich vedomostí a skúseností vám vieme poskytnúť dokonalý základ na rozvíjanie vašich chuťových zmyslov.

 

Trvanie Kurzu: 1 deň, od 9:00 do 17:00
Certifikát: Coffee Consulate



Dátum konania: termín podľa dohody

Počet lekcií: 1 / Dĺžka 1 lekcie: 480 min.


Level:

začiatočník, mierne pokročilý, pokročilý

Veková skupina:

teen 15-18r, dospelí 18+, 35+

Vhodné pre:

muži aj ženy

Počet žiakov (min.-max.):

Min: 1 Max: 4


Popis a špecifikácia:

Seminár o pražení vám ponúkne teoretický a hlavne praktický náhľad
na spracovanie a kvalitu zeleného kávovníkového zrna a na proces praženia. Obsah školenia zahŕňa spracovanie, triedenie a klasifikáciu, prepravu a uskladnenie kávovníkového zrna, rôzne procesy praženia až po profesionálny cupping.

 

Trvanie Kurzu: 1 deň, od 9:00 do 17:00
Certifikát: Coffee Consulate



Dátum konania: termín podľa dohody

Počet lekcií: 1 / Dĺžka 1 lekcie: 480 min.


Level:

začiatočník, mierne pokročilý, pokročilý

Veková skupina:

teen 15-18r, dospelí 18+, 35+

Vhodné pre:

muži aj ženy

Počet žiakov (min.-max.):

Min: 1 Max: 10


Popis a špecifikácia:

V tomto seminári vám ponúkame všetky relevantné informácie, ktoré potrebujete vedieť o spracovaní kávovníkového zrna, hodnotení jeho kvality a odhaľovaní defektov. Naučíme vás nájsť rozdiel v jednotlivých druhoch kávovníkového zrna a ukážeme vám kávové zrno rôznej kvality – od kávovníkového zrna štandardnej kvality až po výberové zrno.

 

Trvanie Kurzu: 1 deň, od 9:00 do 17:00
Certifikát: Coffee Consulate



Dátum konania: termín podľa dohody

Počet lekcií: 1 / Dĺžka 1 lekcie: 480 min.


Level:

začiatočník, mierne pokročilý

Veková skupina:

teen 15-18r, dospelí 18+, 35+

Vhodné pre:

muži aj ženy

Počet žiakov (min.-max.):

Min: 1 Max: 10


Popis a špecifikácia:

Seminár je určený pre prevádzkovateľov alebo majiteľov barov a kaviarní, ktorí chcú rozšíriť svoje vedomosti ohľadom riadenia podniku. Dozviete sa tu dôležité informácie o prevádzkovaní kaviarne, rozdiely medzi Franchise a vytvorením svojej vlastnej značky, dôležitosť vytvorenia profesionálne vyškoleného tímu, ako aj novinky a trendy kaviarenského priemyslu.

 

Trvanie Kurzu: 1 deň, od 9:00 do 17:00
Certifikát: Coffee Consulate



Dátum konania: termín podľa dohody

Počet lekcií: 1 / Dĺžka 1 lekcie: 480 min.


Level:

začiatočník, mierne pokročilý, pokročilý

Veková skupina:

teen 15-18r, dospelí 18+, 35+

Vhodné pre:

muži aj ženy

Počet žiakov (min.-max.):

Min: 1 Max: 10


Popis a špecifikácia:

Tento typ kurzu je určený pre ľudí, ktorých zaujíma správna príprava kávových  nápojov a chcú byť pripravení do gastronomickej prevádzky. Počas školenia vás naučíme komplexné vedomosti od nastavenie mlynčeka, prípravy kávových a kávovo mliečnych nápojov až po čistenie kávovaru. Výsledkom preškolenia je certifikát AOC, akreditovaného školiaceho strediska, ktorý má platnosť na území Slovenskej republiky.

 

Certifikovaný kurz

Trvanie kurzu: 1 deň ( 9.00hod – 15.00hod)
Výsledok kurzu: nastavenie mlynčeka, príprava kávových a kávovo mliečnych nápojov, hygiena, základ Latte artu



Dátum konania: termín podľa dohody

Počet lekcií: 1 / Dĺžka 1 lekcie: 300 min.


Level:

začiatočník, mierne pokročilý, pokročilý

Veková skupina:

teen 15-18r, dospelí 18+, 35+

Vhodné pre:

muži aj ženy

Počet žiakov (min.-max.):

Min: 1 Max: 15


Popis a špecifikácia:

Obsah workshopu: História kávy, pestovanie kávovníkov, zber a spracovanie kávovníkových zŕn, ukážka praženia, domáca príprava kávy, správne podávanie kávových a kávovo mliečnych nápojov.

 

Dátum workshopu vieme prispôsobiť, v prípade vlastnej skupiny. Workshopy sú vhodné aj v rámci firemných teambuildingov, či ako poďakovanie pre vzácnych klientov.

 

Trvanie workshopu: 10.00hod – 15.00hod

 

 

 

 



Dátum konania: termín podľa dohody

Počet lekcií: 1 / Dĺžka 1 lekcie: 240 min.


Level:

začiatočník, mierne pokročilý, pokročilý

Veková skupina:

teen 15-18r, dospelí 18+, 35+

Vhodné pre:

muži aj ženy

Počet žiakov (min.-max.):

Min: 1 Max: 1


Popis a špecifikácia:

Ste prevádzka, ktorej záleži na kvalite? Chcete aby každý z Vašich zamestnancov pripravoval rovnako kvalitné Espresso, či Cappuccino?  Staňte sa našim partnerom!

 

Trvanie zaškolenia: 1 deň (9.00hod – 13.00hod)

Cena partnerského poplatku pre prevádzku: 100€ / na rok

Cena zaškolenia pre 1 osobu:   25€/ za deň

Miesto kurzu: školiace stredisko Academy of Coffee Sereď alebo Vaša prevádzka

 

Výsledkom kurzu: certifikát akreditovaného školiaceho strediska, získanie tohto certifikátu je však pri danom zaškolení podmienené zúčastnením sa daného zaškolenie minimálne dva krát a dokázania požadovaných baristických zručností, základy baristiky – nastavenie mlynčeka, kvalita podávaných kávových a kávovo mliečnych nápojov

 

Týmto  baristickým zaškolením je zaručená kvalita podávaných kávových i kávovo mliečnych nápojov  všetkými zamestnancami i brigádnikmi Vašej prevádzky.

 

Zaškolenia pre prevádzky sú flexibilné a výučbu prispôsobujeme ku konkrétnym problémom danej prevádzky.

 

Ďaľšie výhody partnerstva:

- Zvýhodnené ceny baristických pomôcok

- Zvýhodnené ceny kávy

- Možnosť vlastnej značky kávy

- Podpora Vašej prevádzky kávovými workshopmi za zvýhodnené poplatky

- Zážitkové exkurzie pre Vašich hostí v našom školiacom stredisku i pražiarne kávovníkových zŕn Coffee VERONIA